Моля прочетете внимателно условията. Използването на този уеб сайт означава, че вие ги приемате и сте съгласни с тях. Тези условия обвързват всички потребители. Фирмата си запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта.

1. Договор за покупко-продажба

Преминаването през процеса на поръчка на нашия сайт има силата на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали. В отделни случаи можем да поискаме допълнителна идентификация и си запазваме правото да откажем сключването на договор. Детайлите за вашата поръчка се съхраняват електронно и са достъпни в страницата „Моят Профил“, видимо на екрана Ви след като сте се регистрирали. Вие получавате и всички детайли по вашата поръчка на имейл адреса, който сте ни оставили.

2. Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП, ние ви предоставяме свободно следната информация:

• Име и адрес за контакти на собственика:
• Основните характеристики на стоките са указани за всеки продукт
• Показаната цена е в лева (и включва ДДС)
• Стойността на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цените на стоките и начините на доставка можете да видите в секцията „Доставки“
• Плащането на стоките е съобразено с чл. 93, ал.1 от Закона за задълженията и договорите (ЗЗД)

3. Ограничение на отговорността

Сайтът и нашите доставчици и трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само щети от пропуснати ползи и други, произтекли от употребата или невъзможността за употреба на този сайт. Описанията на продуктите са единствено с информационна цел, за да обогатят преживяването ви по време на пазаруване.Имайте предвид, че продуктите, подлежат на промяна в зависимост от наличности, сезони и други. Фирмата ни не може да поема отговорност за неточна информация.

4. Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица

Препратките към други сайтове са единствено и само за ваше удобство. Фирмата ни не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за тях и тяхното съдържание.

5. Ценова политика

Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева с включен ДДС. Фирмата ни има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

6. Плащания

Плащането на стоките се извършва с наложен платеж (за вътрешните доставки за България), на място или чрез Виртуален ПОС Терминал на УниКредит БулБанк реаботещ на системата Борика.

7. Поверителност

Ние ценим вашето доверие и се стараем да направим вашето пазаруване приятно и сигурно. Моля, запознайте се с нашата политика на поверителност.

8. Каква информация събираме и как я използваме?

Ние събираме доброволно предоставената от вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката ви и да ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения или при абониране за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции. Използвайки нашия онлайн магазин, вие се съгласявате информацията за вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност. Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи.

9. Уведомяване за промени

Фирмата ни си запазва правото да променя политиката за поверителност изцяло или частично, като всички промени се считат за валидни от деня на тяхното оповестяване на сайта.

10. Вашата парола

Ние предлагаме специална услуга в случай, че забравите паролата си. На страницата „Моят Профил“ вие виждате линка „Забравена парола“. Просто го натиснете и ние ще изпратим на e-mail адреса ви метод за възстановяване на паролата.